Moeder onderwerp van geniale schooltekening dochter

Details

Like

Er wordt altijd gezegd dat als je ouders bent geworden het klaar is met je uitgaansleven… De moeder van de zevenjarige Margaret uit Schotland dacht in November toch nog een keer gezellig met vriendinnen uit te gaan en dat heeft ze geweten ook!

De vrouw had iets te veel glazen prosecco gedronken waardoor ze de volgende ochtend met een zware kater in bed lag. Haar dochtertje maakte zich hier enorme zorgen over waarop haar vader haar geruststelde dat ,,mama alleen maar vreselijke drankjes had gedronken.”

Toen het arme meisje die maandag daarop op school een tekening moest maken van het weekend besloot ze het leed van haar moeder te tekenen met de tekst: ,,Mijn mama is deze zondag ziek geweest. Ze had vreselijke drankjes gedronken en moest rusten.” De leraar kon er wel om lachen en schreef onder te tekening ,,Oh, ik hoop dat ze zich snel beter voelt!”

Toen moeders na een lange periode de tekening te zien kreeg schaamde ze zich dood en vader Scott kwam niet meer bij van het lachen. Het zal je maar gebeuren als moeder!