Win tickets voor VUE Alkmaar

Details

Like

Wild Hitradio en bioscoop Vue Alkmaar geven de komende maanden iedere dag vette bioscoop kaarten weg!
Van de beste films in Zaal 10, een van de mooiste zalen met de beste geluid, beeld en filmbeleving tot tickets voor
de nieuwste films, sneak previews en speciale vertoningen zoals Ladies Night, Voor-premieres etc. etc.

Luister iedere dag naar Wild, app ons wanneer je de oproep hoort en maak kans!

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment.

Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden.

Zaal 10

Projectie is 60.000 ansi lumen, deze lichtopbrengst is vergelijkbaar met 12000watt xenonlicht.

In de projector zitten 6 klasse 4 militaire laser. Die d.m.v. chillers op een constante temperatuur van 10 graden Celsius worden gehouden.

Het scherm is 17×9,18 meter.

Audio:
Sluit je ogen en ervaar het 3D geluid van Dolby Atmos. Je hoort links achter je een acteur in je oor fluisteren, vervolgens vliegt er een helikopter boven je hoofd van achter naar voorin de zaal. Je opent je ogen: was je al die tijd in de bioscoop?

Realistisch en natuurlijk
Dolby Atmos is de nieuwste innovatie in bioscoopgeluid en geeft een nieuwe, krachtige luisterervaring. Door de speakers die overal om u heen hangen, creƫert Dolby Atmos realistische en natuurlijke geluidservaringen waardoor het net lijkt alsof u echt in de film zit. Als het in de film regent, dan komen de druppels nu echt van boven uit de lucht vallen. Met als enige verschil dat u niet nat wordt.

Dolby Atmos is een 61.3 systeem waarbij de geluidseffecten heel precies geplaatst worden in de zaal. De meeste bioscopen maken gebruik van Dolby 7.1. Er zijn 64 aparte kanalen die ieder hun eigen versterker hebben. Dit resulteert in 94.000 watt die geheel worden aangewend om de kwaliteitsbeleving van het filmgeluid extreem te optimaliseren. De luidsprekers staan met vijf kanalen opgesteld achter het filmdoek en hangen aan wanden links, rechts, achter en zelfs aan het plafond..

Tags